Meanderpad, 8034 Zwolle, Nederland

Route richting ons terrein

           
Zwolsche PHDC de Speurder

Meanderpad, 8034 Zwolle, Nederland        
( Haesterveerweg nr. 1A ) 
8034 PJ Zwolle

Mobiel 06-11451970
      

                        

Er zijn 4 richtingen waarvan u onze vereniging/terrein kunt bereiken te weten;

1. A28 komend vanuit Apeldoorn/Amersfoort /Kampen 
       Zwolle Noord afslag 20.


2. A28 komend vanaf Hoogeveen/Steenwijk/Meppel
       Zwolle Noord afslag 20.

3.  N35 vanaf Almelo/Deventer/Raalte over
       de Ceintuurbaan.

4.   N340 vanaf Ommen/Dalfsen over de Hessenweg. 

Let op hier onder staat de uitvoerige route beschrijving handmatig beschreven.

ROUTE KAART (klik de foto aan voor een vergroting)

ROUTE Beschrijving; Zwolsche PHDC de Speurder: 
Meanderpad 8034 PJ Zwolle 

 Een beller is sneller : mobiel +316-11451970


Route 1; 
A28 komend vanuit Apeldoorn/Amersfoort /Kampen dan gaat u er bij Afrit nr. 20 Zwolle Noord af,  vervolgens onderaan de afrit bij de stoplichten moet u rechtsaf de Ceintuurbaan op, om vervolgens direkt links voor te sorteren bij de stoplichten om de Oude Meppelerweg op te gaan, vervolgens gaat u iets verder bij de volgende stoplichten links af onder het viaduct door naar de Haesterveerweg.
Let goed op direct onder het viaduct ( v/d A28) sorteerd u links voor met aan uw linkerzijde een gedenkmonument hier gaat u het Meanderpad op; halverwege deze weg is de bestemming bereikt. 

Route 2;
A28 komend vanaf Hoogeveen/Steenwijk en Meppel gaat u eraf bij Afrit nr. 20 Zwolle Noord ( aan de rechterzijde van de afrit ziet u een manage en waarschijnlijk onze vereniging al liggen ), onderaan de Afrit nr. 20 Zwolle Noord gaat u bij de stoplichten linksaf de Ceintuurbaan op, voor de stoplichten moet u weer links voorsorteren om de Oude Meppelerweg op te kunnen gaan, vervolgens iets verder gaat u bij de stoplichten links af bij het viaduct v/d A28 de Haesterveerweg op. Let op direct onder het viaduct moet u links voor sorteren bij het gedenkmonument/ fietspad hier gaat u het Meanderpad op; halverwege deze weg is de bestemming bereikt.

Route 3;
N35 Als u vanaf Almelo/Deventer/Raalte over de Ceintuurbaan mocht komen; dan kunt u het beste rechts af gaan bij de stoplichten net nadat u het stadion van PEC Zwolle gepasseerd bent, ga vervolgens de Boerendanserdijk op, iets verder gaat u bij de bij de rotonde links af het Rechterland op om a/h einde van de weg bij de stoplichten rechtdoor over te steken onder het viaduct van de A28 door naar de Haesterveerweg.
Let op direct onder het viaduct ( v/d A28) sorteerd u links voor met aan uw linkerzijde een gedenkmonument/fietspad hier gaat u het Meanderpad op; halverwege deze weg is de bestemming bereikt.

Route 4;
N340 Als u vanaf Hardenberg/Ommen/Dalfsen over de Hessenweg komt , gaat u aan het einde van de Hessenweg linksaf bij de stoplichten de Kranenburgweg op. U rijd dan over de vechtbrug en rijd rechtdoor over de rotonde nagenoeg de gehele Kranenburgweg af tot aan de eerste stoplichten.
Belangrijk : neem niet de afslag naar het crematorium/begraafplaats, maar een afslag later! 
Bij deze stoplichten gaat u rechtsaf onder het viaduct door de Haesterveerweg op. Let op direct onder het viaduct ( v/d A28) sorteerd u links voor met aan uw linkerzijde een gedenkmonument/fietspad hier gaat u het Meanderpad op; halverwege deze weg is de bestemming bereikt.

Komt u er onverhoopt niet uit, wees dan zo vrij om contact met ons op te nemen.
Contactgegevens: Mobiel 06-11451970
harmkrul@hotmail.com